Cristian Diaconescu RENUNTA la candidatura la Presedintie. El va ramane presedinte al Fundatiei Miscarea Populara si o va sustine pe Elena Udrea la prezidentiale

P.c. | 28.08.2014

Pe aceeași temă

Cristian Diaconescu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa comuna cu Elena Udrea, ca renunta sa mai candideze ca independent la Presedintie. El va ramane presedinte al Fundatiei Miscarea Populara si va sustine candidatura la alegerile prezidentiale a presedintelui Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, relateaza Hotnews.

 

"Avand in vedere situatia interna, dar si cea internationala, consider ca acum este mult mai important, din punct de vedere politic, sa avem o atitudine solidara (...) Era o aventura, din punctul meu de vedere, ideea de a imparti electoratul care il sprijina pe Traian Basescu (...) Fundatia Miscarea Populara, al carei presedinte sunt, va sprijini candidatura presedintelui Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea", a declarat Diaconescu in conferinta de presa sustinuta la sediul PMP.

 

Elena Udrea a declarat la randul sau ca, prin acest anunt, Cristian Diaconescu "dovedeste ca este un adevarat om de stat". "Candidatura mea la Presedintie capata astfel si mai multa consistenta", a mai spus ea.
 

In urma cu opt zile, Udrea il atacase pe Diaconescu intr-o emisiune pe tema votului dat de acesta pentru suspendarea lui Traian Basescu in 2007.

 

Diaconescu va renunţa la candidatură. Nu pot să candidezi aşa, trebuie să ai susţinători. Va rămâne preşedintele fundaţiei”, au declarat surse din PMP inaintea conferintei de presa, care au mai susţinut că Diaconescu o va susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, relateaza Mediafax.

 

CITITI SI: Cristian Diaconescu PLEACA din PMP: Imi anunt candidatura ca independent la presedintia Romaniei

 

Contactaţi de MEDIAFAX, mulţi membri ai conducerii PMP au fost spus că nu ştiau despre acest anunţ, declarându-se surprinşi de organizarea acestei conferinţe de presă.

 

În 18 august, Cristian Diaconescu îşi anunţa candidatura ca independent la Preşedinţie şi demisia din PMP. O zi mai târziu, Elena Udrea era desemnată candidatul PMP la prezidenţiale.

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22