Crin Antonescu respinge revenirea in fruntea PNL: Nu ma asteptam la victoria lui Iohannis. Aceste alegeri prezidentiale au fost ISTORICE

T.d. | 18.11.2014

Pe aceeași temă

“Nu sunt interesat, sub nicio forma, de revenirea la conducerea PNL”, a spus Crin Antonescu, marti. Intr-un interviu pentru Gandul, Antonescu a afirmat ca nu a crezut in sansele lui Klaus Iohannis in cursa prezidentiala, fapt pentru care nu s-a implicat in campania acestuia.

”Nu sunt interesat, sub nicio formă, de revenirea la conducerea PNL. Am spus-o când m-am retras din această poziţie, reamintesc că am făcut-o în urma chibzuinţe cât se poate de mature şi responsabile, nu a fost o decizie pripită şi este o decizie pe care în continuare nu am niciun motiv să o schimb. Nu înseamnă că îmi este indiferentă soarta partidului în care mă aflu sau soarta dreptei româneşti în general”, a declarat Crin Antonescu, potrivit sursei citate.

Cu privire la rezultatul alegerilor prezidentiale si la victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta, Antonescu recunoaste ca nu se astepta la un asemenea rezultat.

Nu excludeam posibilitatea, deşi o consideram mică, ca domnul Iohannis să câştige, dar nu mă aşteptam. Am curajul să spun că nu se aştepta nimeni la ceva mult mai amplu decât victoria unui candidat, ceva care s-a întâmplat duminica trecută. A fost, cum am putut vedea toţi, nu o victorie neaşteptată, ci un adevărat seism electoral, fapt pentru care consider aceste alegeri prezidenţiale nişte alegeri istorice. Ele marchează mutaţii în societate, care pot fi calificate astfel”, a spus Antonescu.

Cu privire la viitorul parcurs politic, Crin Antonescu se arata dispus sa faca un pas inapoi.

Cred (…) că este nevoie de figuri mai proaspete, nu neapărat oameni fără nicio experienţă politică, figuri mai proaspete, figuri care nu au intrat în conştiinţa publică în ultimii douăzeci de ani de politică, a spus fostul lider PNL.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22