Crin ANTONESCU: Alegerea NOULUI PRESEDINTE PNL nu implica o BATALIE intre tabere. Maine daca as PLECA din politica as avea sufletul IMPACAT

P.c. | 18.12.2014

Pe aceeași temă

Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul careia va fi ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, a inceput joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta participa presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban, relateaza Hotnews.

 

Crin Antonescu a confirmat ca il sustine pe Orban, dar ca asta nu presupune un "dramatism" si ca in cadrul PNL nu exista o batalie intre tabere. "Este o decizie sau o miscare care face parte din arsenalul deciziilor care se iau intr-un partid. Oricine dintre vicepresedinti, conform statutului, avea dreptul sa candideze, deci mi se pare ceva normal", a spus Antonescu, referitor la decizia Alinei Gorghiu de a candida la sefia PNL.


El a spus sa tineretea reprezinta un atu si in viata politica. "Tineretea intotdeauna chiar si in politica este un atu. Evident ca tineretea nu este suficienta niciodata, dar nu cred ca se poate face un enunt general de felul un om tanar cu necesitate poate conduce un partid si nici enuntul un om tanar nu poate conduce un partid. Sunt oameni tineri si in general daca observati media de varsta a liderilor in politica europeana a scazut. Ganditi-va doua partide foarte vechi din Marea Britanie sunt conduse de oameni foarte tineri. Pentru mine tineretea sau varsta nu este un criteriu. Dl Quintus are, de exemplu, momente de mare tinerete si cunosc tineri care au fost in permanenta batrani", a declarat Antonescu, inainte de sedinta BPN al PNL.


"Pentru mine nu este o batalie intre tabere. Pur si simplu este un vot pe care il dau si il dau cui am spus, ceea ce nu este un capat de tara sau vreo batalie organizata intre mai multe tabere, in niciun caz pentru mine", a afirmat Antonescu. 

 

CITITI SI: PNL Sedinta pentru a DECIDE cine il va inlocui pe IOHANNIS: Alina GORGHIU sau Ludovic ORBAN

 

Crin Antonescu a mai declarat ca si "maine" daca s-ar retrage din politica ar pleca cu "sufletul impacat".

 

"Linistit cat esti viu nu esti niciodata, daca nu esti prost, ceea ce nu este cazul cu nimeni, in sensul ca orice om are o scanteie de inteligenta in el. Unii nu o dezvolta, atata tot. Cat esti viu nu esti linistit, dar in linii mari si maine daca as pleca am sufletul impacat ca am facut in deplina buna credinta lucrurile pe care am considerat necesar sa le fac", a precizat Antonescu, intrebat daca ar pleca linistit in cazul in care va decide sa se retraga din politica.


Antonescu a sustinut recent, intr-un interviu ca nu crede ca mai ramane mult in politica si ca doreste sa se ocupe si de altceva.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22