CNA acorda noi licente TV: un post pregatit de Lucian Mandruta, canalul oficial al Orange Romania si Digi Info al RCS&RDS

T.d. | 18.09.2014

Pe aceeași temă

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, joi, licente pentru o serie de noi posturi TV. Astfel, un post pregatit de Lucian Mandruta urmeaza sa inceapa emisia TV, alaturi de canalul oficial al Orange Romania si Digi Info al celor de la RCS&RDS, conform Hotnews.

CNA a acordat, joi, doua licente audiovizuale, prin satelit si prin retele de comunicatii, pentru televiziunea de stiri lastiri.ro, pe care o firma detinuta de Lucian Mandruta intentioneaza sa o lanseze la inceputul anului 2015.

Societatea care a cerut licentele si care-l are ca unic asociat pe Mandruta - care in prezent lucreaza la grupul Mediafax, detinut de Adrian Sarbu - este Media Play SRL. Producatorul general al proiectului lastiri.ro este Alexandru Livadaru (ex-Pro TV).

Cei doi au spus la CNA ca noua televiziune va fi dedicata "oamenilor care vor sa vada jurnalism de calitate" si telespectatorilor care, nemultumiti de oferta posturilor de stiri, au parasit mediul audiovizual in favoarea Internetului.

investitia initiala in lastiri.ro va fi de 500.000 de euro, iar Mandruta a spus la CNA ca "poate vă întrebați cine mai investește în media într-o piață ca România. Avem discuții cu finanțatorii, nu e un singur finanțator", iar acestia sunt institutii financiare si bancare, nu persoane fizice, conform sursei citate.

O alta personalitate care si-a construit cariera in trustul Pro sub conducerea lui Adrian Sarbu, producatoarea Ruxandra Ion (ex-Pro TV, Acasa TV, MediaPro Pictures) a obtinut la randul sau, prin firma Act Smart Television SRL, licente prin satelit si prin retele de comunicatii electronice pentru un nou post, Happy Channel Bucuresti

Si compania Orange a primit, joi, aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea Orange Info, ce va difuza informatii despre ofertele si serviciile companiei, dar si o emisiune informativa cu stiri produse de Antena 1.

RCS&RDS a primit, la randul sau, aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea Digi Info, ce va prezenta in format infotext informatii despre oferte si serviciile companiei, conchide sursa citata.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22