Cei trei candidati inscrisi la concursul pentru sefia ANI au picat prima proba

M. B. | 27.08.2015

Pe aceeași temă

Toți cei trei candidați înscriși în cursa pentru șefia Agenției Naționale de Integritate (ANI) au picat prima probă, cea scrisă, așa încât examenul s-ar putea relua.

 

Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan pot depune contestatie in privinta rezultatului concursului pana luni, 31 august, anunta un comunicat transmis de ANI. 

 

Daca vreunul dintre ei reuseste sa fie admis la contestatie, atunci pe 11 august va sustine proba interviului.

 

Postul a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar DNA privind despăgubirile umflate de la ANRP.

 

Bogdan Stan (nascut 1981), vicepresedinte ANI, conduce interimar institutia dupa demisia lui Horia Georgescu. El lucreaza in ANI din 2007, anterior fiind avocat. Este absolvent al Facultatii de Drept (Universitatea Titu Maiorescu) si al unui curs post-universitar de securitate nationala la Academia de Informatii a SRI, potrivit Hotnews.

 

Petre Claudiu Platon (nascut 1977) este manager public la Ministerul Dezvoltarii. El a mai lucrat la Consiliul Judetean Salaj (consilier juridic), la Ministerul Administratiei si Internelor (Unitatea pentru reforma administratiei publice), la Ministerul Justitiei (secretar general, apoi consolier al ministrului) si la Ministerul Agriculturii (manager public). A absolvit Facultatea de Drept (Universitatea de Vest Vasile Goldis, Arad), master la UBB Cluj, curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Academia de Informatii a SRI.

 

Ion Ionel Garlesteanu (nascut 1948), a candidat fara succes in 2012 la sefia ANI. Este angajat al Universitatii din Craiova, unde a detinut si pozitia de lector. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii din Craiova.

 

CITIȚI ȘI: Fostul sef al ANI Horia Georgescu, judecat sub control judiciar

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22