Cazul Viorel Hrebenciuc, la Antena 3: DNA nu vede tepele familiei Basescu

T.d. | 20.10.2014

Pe aceeași temă

“DNA nu vede tepele familiei Basescu” este titlul cu care Antena 3 dezbatea problema averii familiei Basescu, la cateva ore de la aparitia informatiilor privitoare la urmarirea penala a lui Viorel Hrebenciuc intr-un nou dosar de trafic de influenta, potrivit Hotnews.

Antena 3 a reluat informatiile referitoare la faptul ca presedintele a formulat o cerere pentru o locuinta de protocol cu destinatie de resedinta dupa ce va pleca de la Cotroceni, drept conferit prin lege fostilor sefi de stat, prilej pentru a pune din nou in discutie averea presedintelui.

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou. Intrebat daca are lipici la dosare penale, deputatul a raspuns: "Nu e vointa mea".

DNA a anuntat, luni, inceperea urmaririi penale fata de Viorel Hrebenciuc, acuzandu-l de trafic de influenta si instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Punctual, deputatul PSD este acuzat de procurorii DNA ca vineri, 17 octombrie, in ziua in care DNA a cerut arestarea sa, Hrebenciuc i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere, promitandu-i in schimb ajutor pentru a deveni presedintele formatiunii politice.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22