Barack Obama a ajuns in Estonia, unde ii va intalni pe presedintii Estoniei, Lituaniei si Letoniei, inaintea summitului NATO din Tara Galilor

P.c. | 03.09.2014

Pe aceeași temă

Presedintele SUA Barack Obama a ajuns miercuri dimineata in Estonia, de unde urmeaza sa lanseze un nou avertisment Rusiei in plina criza ucraineana, inainte de a participa la summit-ul NATO din Tara Galilor din acest sfarsit de saptamana, scrie AFP. Obama se va intalni la Tallin cu presedintii Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, Lituaniei, Dalia Grybauskaite si Letoniei, Andris Berzins, pentru a discuta despre cooperarea in materie de securitate regionala, inainte de a participa la summit-ul NATO programat pentru 4 -5 septembrie la Newport, in Tara Galilor, relateaza Hotnews.

 

Aeronava presedintelui SUA, Air Force One, a aterizat in jurul orei 06.30, ora Romaniei, pe aeroportul international al capitalei Estoniei, micul stat baltic care a aderat la NATO in 2004.
 

Avionul presedintelui SUA decolat marti la baza aeriana Andrews din apropiere de Washington spre Estonia, pentru prima vizita a liderului de la Casa Alba intr-o tara baltica.
 

Intr-un discurs la adresa omologului sau rus Vladimir Putin, Obama urmeaza sa-l avertizeze sa se abtina de la a hartui fostele tari din blocul sovietic, acum membre NATO, dupa cum a facut-o cu Ucraina. 
 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22