Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, despre audierea lui Toni Grebla la DNA: Daca va fi pus sub acuzare, va fi suspendat din CCR

P.c. | 22.01.2015

Pe aceeași temă

Augustin Zegrean, presedintele CCR, a declarat joi, intrebat ce crede despre audierea lui Toni Grebla, judecator al CCR, la DNA, ca acesta isi va desfasura deocamdata activitatea la CCR in mod normal, punandu-se problema suspendarii sale de abia daca va fi pus sub acuzare, relateaza stiripesurse.ro.

 

Zegrean a declarat ca nu are detalii despre caz si ca simpla audiere nu il face vinovat pe Grebla de ceva, insa daca va fi pus sub acuzare el isi va pierde calitatea de judecator, va fi suspendat."Trebuie sa vad, sa intreb. Nu stiu despre ce e vorba, nu e bine pentru CCR ce se intampla. Nu inseamna ca e si vinovat daca a fost audiat.

 

CITITI SI: Toni GREBLA, judecator al Curtii Constitutionale, adus cu MANDAT la DNA: A primit bani pentru ROCHIILE nevestei, MASINA de lux, materiale ELECTORALE

 

Nu primesc cu bucurie vestea. Nu este bine ce se intampla. Trebuie sa vedem despre ce e vorba. Poate o sa facem un comunicat. O sa discutam cu totii.

Daca ar fi pus sub acuzare se suspenda din calitatea de judecator. Nu pot sa stiu ce ar face el. Nu mi-ati dat o veste buna deloc", a spus Zegrean.

 

Toni Grebla, judecator al Curtii Constitutionale,  a fost adus astazi cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie. Toni Grebla este suspectat de trafic de influenta, faptele fiind comise in 2010-2015. Surse judiciare au declarat ca Toni Grebla ar fi primit 56.000 de euro de la afaceristul Ion Bircina, finul sau, in schimbul unor interventii la functionari publici, relateazaHotnewsSurse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii pentru sotie de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22