Antonescu: Un vot pentru Forta Civica sau PNTCD inseamna un vot pentru PSD

T. D. | 19.05.2014

Pe aceeași temă

Presedintele PNL, Crin Antonescu, atrage atentia ca voturile acordate unor partide de dreapta mici, precum PNTCD sau Forta Civica, se vor transforma in voturi pentru PSD, conform evz.ro.

Liderul liberal face un apel catre votantii partidelor de dreapta mici sa aiba un vot util, in conditiile in care o eventuala redistribuire a voturilor la alegerile europarlamentare va avantaja primul clasat, in cazul de fata – PSD.

“Este extraordinar de important ca oamenii cu buna credinta si convingeri de dreapta sa inteleaga ca un vot dat acestor formatiuni este, dupa toate probabilitatile, un vot dat PSD si nu cred ca asta vor, pentru ca, daca ele nu fac acel barem de 5%, si e mult prea putin probabil sa-l faca, aceste voturi la redistribuire se duc la cel care are cele mai multe voturi, adica la PSD”, a declarat Antonescu, conform mediafax.ro, citat de evz.ro.

Presedintele PNL a precizat ca acesta este mecanismul electoral la europarlamentare pentru partidele care nu ating pragul electoral de 5%:  “Nu cred ca un om care voteaza cu PNTCD sau cu Forta Civica la aceste alegeri vrea ca votul lui, de fapt, sa fie folosit de PSD”, a mai spus liberalul.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22