Alina Gorghiu (PNL): Candidatura lui Iohannis la prezidentiale este una certa

T.d. | 26.09.2014

Pe aceeași temă

Candidatura lui Klaus Iohannis la Presedintia Romaniei din partea ACL este “una certa” a declarat, vineri, purtatoarea de cuvant a PNL, Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Totodata, Gorghiu a mai aratat ca respectiva candidatura “nu va putea fi împiedicată de niciuna dintre încercările de demobilizare sau de manipulare practicate de adversarii politici".

"Discuțiile din spațiul public din ultimele zile, în care se aduc în dezbatere tot felul de scenarii referitoare la numele persoanei susținute de Alianța Creștin-Liberală la Președinție, sunt pure teme de propagandă și dezinformare. (...) Alianța Creștin-Liberală intră în campania electorală cu motoarele turate la maximum și cu un singur obiectiv: câștigarea alegerilor de către candidatul dreptei, Klaus Iohannis", afirmă Gorghiu, într-un comunicat remis vineri presei.

În același text, purtătoarea de cuvânt a PNL amintește că, încă din vară, a fost anunțat public candidatul ACL la alegerile prezidențiale, acela fiind Klaus Iohannis, care s-a și înscris oficial în cursa electorală.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22