Alina GORGHIU, dupa alegerea sa in functia de PRESEDINTE al PNL: E nevoie de o RECREDIBILIZARE a PNL. S-a respectat VOTUL din 16 noiembrie

P.c. | 18.12.2014

Pe aceeași temă

Alina Gorghiu a fost votata presedintele al PNL cu 48 de voturi, fata de 27 de voturi cat a primit Ludovic Orban. Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul careia urma sa fie ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, s-a desfasurat joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta au participat presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban, relateaza Hotnews.

 

Alina Gorghiu va fi co-presedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, pana la Congresul partidului din 2017. 

 

CITITI declaratiile Alinei Gorghiu:

 

"Simt nevoia sa multumesc tuturor colegilor mei care astazi au inteles un lucru pe care populatia l-a inteles de multa vreme, si anume ca PNL este un partid mare, care a fost obligat la votul din 16 noiembrie sa  mearga intr-o directie in care electoratul din Romania o cere.

 

Am avut astazi o eleganta competitie. Vreau sa il felicit pe colegul si prietenul meu Ludovic Orban pentru felul in care a inteles sa ne raportam astazi la vot.

 

Indiferent cum era rezultatul votului de astazi v-am promis ca eu si Orban vom sta la aceeasi masa. Vom lucra in aceeasi echipa. Mesajul pe care l-am dat colegilor mei a fost unul de unitate.

 

O sa ne deschidem ca partid, o sa acceptam orice resursa de valoare si sa stiti ca, chiar daca s-a discutat ca va fi atat de greu dpdv al resurselor umane sau chiar dpdv sentimental sa reorganizam PNL, nu am uitat nicio clipa ca adversarul nostru este PSD vom avea o strategie cat de curand.

 

Acest partid va fi un partener de incredere al presedintelui Romaniei si va continua proiectele pe care si le-a asumat."

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22