Adrian Papahagi: Rolul Elenei UDREA era sa il ajute pe Victor PONTA sa CASTIGE Presedintia, in schimbul IMUNITATII. Udrea stia ca are probleme la DNA

P.c. | 29.01.2015

Pe aceeași temă

Adrian Papahagi, fost vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, in prezent membru al asociatiei M10, infiintata de Monica Macovei, a declarat ca Elena Udrea ar fi incercat sa-l ajute pe Victor Ponta sa castige alegerile prezidentiale din 2014 pentru a-si asigura astfel imunitatea, relateaza ziare.com

 

Papahagi crede ca din acest motiv Elena Udrea l-a indepartat pe Eugen Tomac de la presedintia PMP si pe Cristian Diaconescu din postura de candidat al PMP la Cotroceni.

 

"Udrea simtea ca va fi chemata la DNA, fiindca stia prea bine care era sursa puterii si averii ei. Stia ce facuse si stia ca DNA stie. De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu pretul delegitimarii acestui partid (care ramane delegitimat de lasitate si servilism oricat ar incerca sa se reinventeze)? De ce l-a pus de forma pe Diaconescu sa candideze la prezidentiale si apoi l-a inlocuit?
 

CITITI SI: Elena UDREA adusa cu MANDAT la DNA. Deocamdata are calitatea de SUSPECT, fiind acuzata de SPALARE DE BANI si FALS IN DECLARATII DE AVERE

 

Simplu. Rolul ei era sa il ajute pe Victor Ponta sa castige Presedintia, in schimbul imunitatii. Schema nu a iesit. Ghinion", a postat pe Facebook Adrian Papahagi, joi, dupa ce Elena Udrea a fost adusa cu mandat la DNA.
 

Elena Udrea, presedintele PMP, a fost adusa cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit anuntului facut de ea insasi pe pagina sa de Facebook. Elena Udrea ar putea fi audiata in dosarul Microsoft, dosar in care fostul sau sot, Dorin Cocos, este acuzat de coruptie. Potrivit unor martori din acest dosar, Cocos ar fi fost intermediarul unor sume de bani pentru prelungirea licentelor Microsoft, care au ajuns la oficiali ai statului. Concret, procurorii sustin ca Dorin Cocoş ar fi primit 9 milioane euro mită pentru intervenţia sa în favoarea unui distribuitor de licenţe Microsoft, iar in aceşti bani Elena Udrea şi Cocoş au achiziţionat mai multe imobile. Procurorii spun că acestă acţiune ar reprezenta infracţiunea de spălare de bani.


Despre un blat facut de Elena Udrea cu Victor Ponta intre cele doua tururi de scrutin la alegerile prezidentiale de anul trecut a vorbit si Cristian Hrituc, fost consilier de stat al presedintelui Traian Basescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22