Actuala majoritate nu are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, sustine Gabriel Oprea

T.d. | 25.05.2015

Pe aceeași temă

Actuala majoritate guvernamentala nu are vreo problema cu motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat-o pentru 5 iunie, sustine presedintele UNPR Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a raspuns, luni, unei intrebari in acest sens, aratand ca nu sunt motive de ingrijorare pentru actualul Executiv.

“Intotdeauna am sprijinit guvernele din care am facut parte, e o problema de bun simt pana la urma sa-ti respecti cuvantul si sa creezi. Si noi am creat in mod indubitabil – ma refer la UNPR – in ultimii cinci ani stabilitatea economica si politica de care Romania a avut nevoie, mai ales intr-o conjunctura economica complicata sau in actualul context de securitate”, a aratat Oprea, potrivit Mediafax.

Liderul UNPR si-a manifestat din nou sustinerea pentru premierul Victor Ponta, dar si pentru “parteneriatul corect” cu presedintele tarii.

Pentru ca stiu ca intotdeauna apar zvonuri, apar speculatii, vreau sa precizez inca o data ca UNPR este parte a actualei majoritati guvernamentale, este si ramane parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru Romania. Cu alte cuvinte, il sustinem pe premierul Victor Ponta si sustinem parteneriatul corect pe care-l avem cu presedintele Klaus Iohannis”, a continuat Gabriel Oprea.

CITESTE SI: Programul de guvernare al PNL, Recladirea nationala, votat in cadrul Consiliul National al partidului. PNL intentioneaza sa introduca un nou sistem fiscal din 2017

Declaratiile sale vin dupa ce, sambata, copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat in cadrul Consiliului National al partidului ca liberalii urbeaza sa deputa o motiune de cenzura in Parlament, in 5 iunie. Tema motiunii vizeaza votul prin corespondenta.

E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie motiune de cenzura. Pe scurt, 5 iunie, tema este pe una pe care nu o putem refuza romanilor din Diaspora, votul prin corespondenta”, a aratat Gorghiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22